Θάνατος τριών παιδιών: Η Ρούλα Πισπιρίγκου "στέλνει"μήνυμα για την υπόθεση παιδοκτονίας στην Πάτρα! (Φώτο)

 


Η Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα των τριών παιδιών, επικριτική σε ανάρτηση για υπόθεση παιδοκτονίας στην Πάτρα 

Το φθινόπωρο του 2020 η δικαιοσύνη αποφάσισε να την τιμωρήσει για παιδοκτονία και όχι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως όπως αρχικά ήταν η κατηγορία που είχε αντιμετωπίσει. Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία της επέβαλε ποινή καθείρξεως 8 ετών με αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την έφεση. Ετσι στις 8 Δεκεμβρίου 2020 διατάχθηκε η αποφυλάκισή της 

Η νεαρή κοπέλα είχε τότε απολογηθεί με λυγμούς στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και όπως είπε, δεν έχει συνειδητοποιήσει πως το σπλάχνο της δεν είναι στη ζωή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν από ανεξακρίβωτα αίτια, είναι γνωστό ότι έχει «πολύ καλή σχέση» με τα social media και μάλιστα είχε παρέμβει με ένα αιχμηρό σχόλιο όταν αποκαλύφθηκε ότι η 27χρονη τότε μητέρα… είχε αφήσει το παιδί της να πνιγεί στην Πλαζ.

Οταν λοιπόν η νεαρή γυναίκα είχε αποφυλακιστεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου της «πρότεινε» μέσω του facebook να… αυτοκτονήσει από τις τύψεις. Προέβλεπε δε, ότι αυτή η κυρία θα κάνει από δω και πέρα «ζωάρα» με καφεδάκια, ενώ θα έχει χαθεί μία ψυχούλα!


Σχόλια