ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ”! ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΗΔΕΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ

 

Το πρώτο μέρος του θρίλερ της Πάτρας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Είδηση που προκάλεσε αρχικά σοκ, αν και μάλλον αναμενόμενη και στη συνέχεια τον ξεσηκωμό του όχλου στη γειτονιά της 33χρονης.

Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της Τζωρτζίνας κατέθεσαν στις Αρχές ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη, η οποία ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της εννιάχρονης, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της.

Η 33χρονη μητέρα συνελήφθη μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Ένα όχημα με αστυνομικούς της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και θα παραμείνει όλη τη νύχτα.

Πάντως, όλη η χώρα “βράζει” με τις αποκαλύψεις σαν να ήταν ένα καζάνι που έβραζε τις τελευταίες ημέρες. Πολλά ειναι τα οργισμένα μηνύματα από γυναίκες που προσπαθούν χρόνια για ένα παιδάκι κάνοντας εξωσωματικές και λαμβάνοντας φάρμακα, για την Ρουλίτσα που το πήγαινε το… γράμμα και σκότωνε τα παιδιά της.


Σχόλια