TROPIKANA: Οι Αξεπέραστοι.... Γιατί οι μερακλήδες ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν και τον πιο μερακλή πελάτη!


Πιτσαρία TROPIKANA στην Οβρυά- Η απάντηση βρίσκεται στα χαρακτηριστικά των συστατικών της που, αν και πολύ απλά, όταν ενωθούν δημιουργούν μια πλούσια γευστική πανδαισία. Ιδιαίτερα όταν η πίτσα είναι προσεγμένη -με ποιοτικά υλικά, τέλειες αναλογίες συστατικών, άψογα συνδυασμένες και εύγεστες γαρνιτούρες, μυστικές συνταγές και σωστό ψήσιμο.

Όποια πίτσα και να πάρετε σίγουρα θα εκπλαγείτε από το πόσο ωραία δένουν τα υλικά αναδεικνύοντας περίτεχνα τα υλικά της.

Αν πραγματικά νοστάλγησες τις πίτσες των παιδικών μας χρόνων, δεν αντέχεις καθόλου τις τυποποιημένες και άνοστες γεύσεις; Τότε αξίζει να περάσεις για μια βόλτα από την Pizza TROPIKANA. Γευστική, με πλούσια τα υλικά της, ζύμη τόσο παχιά όσο πρέπει και γεύση που έρχεται από το παρελθόν.

Πίτσες, μακαρονάδες που έχουν μία μαμαδίστικη γεύση, άλα παλαιά.

Στο κατάστημα επίσης θα βρείτε  αλάδωτη πίτα θα μπει χοιρινό καλαμάκι, με καλό κρέας χωρίς λίπη, −απλό, κρεατένιο και πεντανόστιμο. Ντομάτα, κρεμμύδι, κόκκινο πιπέρι, μπόλικος μαϊντανός για τη φρεσκάδα  τζατζίκι, συμπληρώνουν το σουβλάκι για χάρη του οποίου σχηματίζονται μακριές ουρές κάθε μέρα. 







Σχόλια