Ετοιμάζεσαι για Κομμωτήριο; Ο "Ναός" της ομορφιάς σε περιμένει - Καλό Πάσχα από το κομμωτήριο & BARBER SK KLIRIS

 


Υπάρχουν εκατοντάδες άρθρα και κείμενα για το πώς να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει, πώς να κόψετε τα μαλλιά σας και πότε είναι η κατάλληλη εποχή για μία αλλαγή.

Κανείς δεν μας είπε ποτέ που και πως θα βρούμε τους σωστούς ανθρώπους για να αναλάβουν το hairstyling μας… 

Άνθρωποι που τους συναντάμε περισσότερο από μια φορά το μήνα και πιστέψτε μας είναι κάτι σαν «προσωπικοί ψυχολόγοι», αφού σε αυτούς θα κατατρέξουμε αν θέλουμε να αλλάξουμε διάθεση και στυλ!

Οι κομμωτές στο κομμωτήριο & BARBER  SK KLIRIS είναι έμπειροι και χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει

Ασχολούνται επίσης με τα μαλλιά αυτών των κυριών και κυρίων, αλλά και των παιδιών, κόβοντάς τα, φτιάχνοντας μπούκλες ή αλλάζοντας το χρώμα τους. Μπορούν να σας συμβουλεύσουν σχετικά με τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των μαλλιών σας.

Ακόμη μπορείτε να τους εμπιστευτείτε το χτένισμα που θα συμπληρώσει το bridal look ώστε να εντυπωσιάσετε εκείνη την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σάς.

Oλοκληρωμένη πρόταση για μια άψογη εμφάνιση!

Έχουν φτιάξει μια ωραία παρέα που μεταφέρουν την θετική τους ενέργεια σε όλους και που από το πρωί μέχρι το βράδυ δημιουργούν, με πρώτη ύλη το κέφι για τα μαλλιά σας 

Σας υποδέχονται με χαμόγελο, διατεθειμένοι να αφουγκραστούν τις επιθυμίες σας και να τις καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ & BARBER 💈 SK KLIRIS.

Ελληνος Στρατιώτου 42 Πατρα.

Τηλ ραντεβού 2610226061.



















Σχόλια