Στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου θα βρίσκεται στην  Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή είναι η η ενημέρωση που έχει η ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι το αν θα μιλάμε για περιοδεία στην Αχαΐα ή κεντρική ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Την ίδια ώρα, ήδη ετοιμάζεται το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού (ο ίδιος χώρος, δηλαδή, που λειτουργούσε και στις εθνικές εκλογές του 2023), ενώ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στην Πάτρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Πύρρος Δήμας για ομιλία και συναντήσεις.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι προχθές πραγματοποιήθηκε και σύσκεψη «γαλάζιων» στελεχών με τηλεδιάσκεψη υπό τον συντονισμό του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έχει αναλάβει την εκλογική ευθύνη σε Δυτική Ελλάδα και Αχαΐα. Το μήνυμα που εστάλη είναι ξεκάθαρο: «Ολοι στη μάχη, υπουργοί, βουλευτές, μέλη, για να μην πάει χαμένη ούτε μια ψήφος και να παραμείνει γαλάζια η Αχαΐα».

Σχόλια