Πάτρα: "Δεν άφησε τίποτα όρθιο" - Τα έκανε "λίμπα" σε γνωστό χώρο διασκέδασης!


Πραγματικός «μπελάς» έχει γίνει για την τοπική Αστυνομία 35χρονος Ρομά, ο οποίος προκαλεί συνέχεια επεισόδια, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ να τρέχουν… και να μην φτάνουν. Και φυσικά όταν τον συλλαμβάνουν… οδηγείται στον Εισαγγελέα και αφήνεται ελεύθερος.

Χθες το πρωί προκάλεσε επεισόδιο σε γνωστό κατάστημα διασκέδασης όταν ζητούσε με επιμονή να πιεί, έσπαγε μπουκάλια και ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να του χαρίσει ένα μπουκάλι ουίσκι μπας και τον ξεφορτωθεί.

Ο ίδιος άνδρας προ ημερών είχε «μπουκάρει» σε ψητοπωλείο στο κέντρο της Πάτρας, με τον ισχυρισμό πώς δήθεν σερβιτόρος χτύπησε ένα ανιψάκι του και άρχισε να τα «σπάει». Γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών και διερχομένων… άρχισε να πετάει πιάτα και να σπάει ποτήρια, ενώ τα έκανε «λίμπα» στον πάγκο του καταστήματος.

Τελικά παρενέβη η Αστυνομία και τον οδήγησαν στο Τμήμα για τα περαιτέρω. Μαζί του και μία γυναίκα ρομά, επίσης με «παρελθόν». Προ ημερών, έχοντας καταναλώσει ουσίες, γδύθηκε από την κορυφή μέχρι τα νύχια και άρχισε να φωνάζει. Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά!


Σχόλια